Liftkaart

Nog hartelijk dank voor jullie reacties op mijn vorige kaartje, erg leuk om te lezen allemaal. Ik heb me nu maar aan gemeld bij Bloglovin en hoop dat ik na maandag ook weer gewoon berichtjes kan lezen van jullie. Ik ben gisteren maar aan de knutsel gegaan, niet dat dat een straf is, maar ik moet eigenlijk eens de tuin in, ha ha. Maar het weer werkt niet mee.
Ik heb een kaartje gelift deze keer voor mee te doen bij de liftchallenge, ik vind het kaartje wel heel bruikbaar, en wat een bijkomend voordeel is er stond deze keer geen tekst op, ik krijg heel vaak de vraag of ik geen blanco kaartjes heb, en deze heb ik bijna nooit, nu dus wel. 
Ik heb het in heel zachte pasteltinten gehouden, ideaal voor iedere gelegenheid. Het papier is van MME- follow your heart, de vlinder en de cirkel die ik heb uit gestanst zijn van MFT, ik heb een kreukellint gebruikt wat ik ooit heb gewonnen, en bloemetjes, de plakparels zijn van de Action. 
Jullie zien eerst mijn kaart en dan de te liften kaart.
Deze kaart doe mee met de Liftchallenge #44.
Fijne zaterdag. 



Reacties

  1. Deze challenge staat ook op mijn to-do, zo een leuke sketch en ik heb ook nauwelijks blanco kaarten. Ik vind jouw lift heel mooi, heel zacht en romantisch sfeertje door het mooie papier. Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige versie van jou, mooie kleuren en inderdaad een zachte uitstraling, houd ik van. Ook in het vierkant is het een gave kaart. Leuk dat je meedoet, Ingrid!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kaart Ingrid hele mooie kleurtjes, had deze kaart ook al via Pinterest opgeslagen op mijn to-do list. Vind het een mooie layout.

    groetjes en een fijn weekend,
    Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hele mooie kaart Ingrid, leuke lift zo in het vierkant!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi hoi
    Wat een prachtige kaarten maak jij .
    Deze heb je ook super mooi gemaakt .
    Leuk papier heb je ook gebruikt .
    Fijn weekend
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi gedaan met het super mooie papier van MME! Erg leuk zoals je de onderste rand hebt gemaakt van de hexagons!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooi papier heb je gebruikt, gave tint is dat. Heel leuk kaartje is het geworden! Bedankt voor het meedoen met onze Challenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een schitterende creatie heb je gemaakt! Echt heel mooi, en wat een super kleuren heb je gebruikt!

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi,

    Wat een schitterende kaart. Super mooi gedaan.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Ingrid,

    Leuke kaart is het geworden. Mooi om te zien dat al doen mensen met een lift challenge mee en de zelfde kaart maken, er toch zoveel verschil in zit.

    Groetjes eline

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.