Abraham-50 jaar

Volgende week wordt mijn Paul 50 jaar! Alle reden voor een feestje en voor een zelfgemaakt kaartje natuurlijk. Dit kaartje heb ik aan de had van een kleurenpallet gemaakt, de kleuren spreken me heel erg aan, beetje ijsblauw- patrol blauw- kraft- beige bruin, mooi. Normaal gesproken moet je een beetje op zoek gaan in verschillende blokjes naar de kleuren, maar bij my minds eye hebben ze een blokje met al deze kleuren erin, en laat ik die nou in huis hebben??? ;-)))
Papier van MME-Follow your heart-ik heb van pinterest een schets gekozen van MFT- de basis is kraft, en daarop allerlei stukjes designpapier- het vlaggetje uitgeknipt en een stempel met donkerbruine inkt erop - happy is gestempelt met timber brown, stempels zijn van MFT - de hexagons zijn uit papier geknipt met een patrol blauw en beige knoopje erop- een touwtje - en de tapejes zijn ook patrol blauw en bruin ruitje.  Helemaal in stijl, de kaart heb ik verstopt volgende week doderdag is het pas zo ver. 
Hieronder zien jullie mijn kaartje en daaronder het kleurenpallet. Deze kaart doe mee met de de scr@p- cards challenge blog: challenge#48.
Verder wil ik jullie nog bedanken voor de leuk reacties op mijn trouwkaart , en ik wil Eline welkom heten op mijn blog, als je zelf een blog hebt Eline wil je dit dan door geven dan kan ik ook eens rondkijken bij jouw. Een fijne zonnige dag gewenst. 


Reacties

  1. Gaaf die kaart, en nu maar hopen dat je man niet op het blog kijkt......groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Ingrid,
    Wat leuk dat je met deze stoere mannenkaart mee doe met de Scr@p-Cards challenge, en alvast Gefeliciteerd met Paul zijn vijftigste verjaardag!
    Groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi,

    Prachtige kaart. Je echtgenoot zal er blij mee zijn.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk gemaakt, Ingrid. Mooie kleurtjes. Leuk dat je mijn volger bent geworden.

    Groetjes,
    Yvonne.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gave kaart! De kleuren zijn inderdaad mooi samen, heel leuk gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze kleuren spreken mij ook aan! Mooi gemaakt. Veel plezier met de voorbereidingen voor zijn verjaardag!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja, super deze combi! Mooie kaart, gemaakt met een mooie schets. Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Alvast gefeliciteerd met je mannetje Ingrid en wat heb je een prachtig kaartje gemaakt, ik vind hem helemaal super, zo mooi die kleurencombi.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw wat is die super geworden, ik vind hem helemaal geweldig en zo een gave uitwerking !! En lavast gefelicteerd met je wederhelft.

    Gr Antoinette
    http://antoinettecreacards.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat een mooi kaartje heb je gemaakt en gefeliciteerd met je mannetje
    Liefs anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Ingrid,
    ik vind je kaart prachtig!! Mooi papier en de kleuren zijn een perfecte combi voor een mannenkaart. Jij hebt dus ook een man die niet op je blog kijkt....Alvast gefeliciteerd met Paul!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.